0 Πρώτη μεταγραφή ο Έλφαρ Χέλγκασον


helgason

Ελληνικό χώμα αναμένεται να πατήσει την Κυριακή ο Έλφαρ Φρέιρ Χέλγκασον για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ, κάτι που θα τον κάνει την πρώτη μεταγραφή που ολοκληρώνεται μετά από εισήγηση του Άρναρ Γκρέταρσον.
Το σίριαλ της απόκτησης του Έλφαρ Χέλγκασον θα έχει χάπι εντ τελικά, αφού ο Άρναρ Γκρέταρσον, του οποίου αποτελεί προσωπική επιλογή, συμφώνησε με τους διοικούντες την Μπρέινταμπλικ για την αγορά του Ισλανδού αμυντικού, αντί του ποσού των 100.000 ευρώ. Ο 22χρονος σέντερ μπακ θα περάσει από τα καθιερωμένα ιατρικά τεστ και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο.
Η προσπάθεια απόκτησης του Χέλγκασον είχε ξεκινήσει από τον Οκτώβριο του 2010, αλλά ο Μανόλο Χιμένεθ δεν ήταν θετικός τότε. Τελικά, ο τεχνικός της «Ένωσης» πείσθηκε από τον τεχνικό διευθυντή και πλέον απομένει να αποδείξει ο ποδοσφαιριστής την αξία του και να δικαιώσει τον Γκρέταρσον για την επιλογή του. Άλλωστε είναι ο πρώτος παίκτης που αποκτάται ύστερα από εισήγηση του Ισλανδού, ύστερα από τις αποτυχημένες προσπάθειες των Φιόλουσον, Αλέξις Αλάρ και Λονέλ Καρόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου