0 "Ο Άρης έχει υψηλές προσδοκίες"

Ικανοποιημένος από την εικόνα του Άρη στο φιλικό με την Πενιαρόλ έμεινε ο Σάκης Τσιώλης. Ο τεχνικός των «κίτρινων» αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του αλλά και στις μεταγραφές.Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Sentra 103,3
Για το φιλικό με την Πενιαρόλ:


«Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά, μια γιορτή του ποδοσφαίρου κι έτσι πρέπει να είναι. Ήρθε πάρα πολύς κόσμος. Εμείς βρισκόμαστε στα μέσα προετοιμασίας και είχαμε μια πολύ καλή απόδοση. Ο κόσμος απόλαυσε τη βραδιά».
Για τα φιλικά που επέλεξε κόντρα σε Κάλιαρι, Λάτσιο: «Ο Άρης έχει υψηλές βλέψεις, είναι μεγάλη ομάδα και θέλει παραστάσεις από τέτοια παιχνίδια. Δεν είναι το αποτέλεσμα αυτό που μας νοιάζει. Μου αρέσει να κάνουμε τέτοια παιχνίδια και είναι μεγάλη μας τιμή».
Για τους στόχους: «Χθες δοκίμασα δύο-τρία σχήματα που ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά των παικτών. Είμαι ικανοποιημένος γιατί παίξαμε γρήγορο, συνδυαστικό παιχνίδι και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Το να τελειώνουμε τις φάσεις και να βγάζουμε αυτοματισμούς, είναι στα προβλήματα μας. Στον τρίτο κύκλο προετοιμασίας θα δουλέψουμε να τα βελτιώσουμε. Η εικόνα είναι αυτή περίπου που θέλουμε τον Άρη. Γρήγορο ποδόσφαιρο, πολλές φάσεις και τη βοήθεια του κόσμου για να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας».
Για τις μεταγραφικές κινήσεις του Άρη: «Είμαστε πολύ κοντά στον Παπαστεργιανό. Ο Μήτρογλου ανήκει στον Ολυμπιακό και πρέπει να συνηγορήσει η ομάδα. Πραγματικά τον εκτιμάω. Κοιτάμε όμως, κάτι άλλο για να προχωρήσει ο σχεδιασμός».
Για τη νέα θέση του Καστίγιο: «Είναι εύκολο να γίνει. Έχει διείσδυση και ταχύτητα. Δυνατότητες έχει τεράστιες. Θέλει ηρεμία κι όλα θα πάνε καλά».
Για τον Ολυμπιακό Βόλου: «Ήταν δύο χρόνια πολύ γεμάτα, με πολλή δουλειά. Χαίρομαι που προχωράει και στην Ευρώπη».
Για τον Παναθηναϊκό: «Με ανησυχεί... Δεν έχει βρει το βασικό στιλ παιχνιδιού του ειδικά μετά τη φυγή του Σισέ. Θα μοιραστεί το παιχνίδι του τώρα. Σήμερα θα έχει διαφορετική εικόνα σε σχέση με τα φιλικά. Δεν έδειξε όμως, να είναι σε αρκετά υψηλό βαθμό. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου