0 Απειλούν με αναρχία

Χωρίς καμία ενημέρωση θα πραγματοποιήσουν καταλήψεις οι αυτοκινητιστές. "Ξήλωμα" Ραγκούση ζητά ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ.Ανυποχώρητοι εμφανίζονται οι οδηγοί και ιδιοκτήτες ταξί στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με το αρμόδιο υπουργείο, σχετικά με την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.Έτοιμοι να προκαλέσουν και σήμερα χάος,


 

οι αυτοκινητιστές σχεδιάζουν να κλείσουν όχι μόνο τους δρόμους της Αττικής αλλά και εθνικά οδικά δίκτυα, λιμάνια και αεροδρόμια, γεγονός που αναμένεται να "παραλύσει" την χώρα.

Αμετάκλητος από την άλλη εμφανίζεται ο πρωθυπουργός, ο οποίος κάνοντας αναφορά στο θέμα στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι η απελευθέρωση του επαγγέλματος θα γίνει. Ωστόσο, κάλεσε τους αυτοκινητιστές σε διάλογο, ώστε να συζητηθούν όλες οι προτάσεις.

Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος κάλεσε τους αυτοκινητιστές της επαρχίας να επιστρέψουν σήμερα στις θέσεις τους, ώστε να μη δοθεί η εντύπωση χαλάρωσης των κινητοποιήσεων.

Αντίθετα άλλοι συνάδελφοί του φέρονται αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα προαναγγέλλοντας... "ανεξέλεγκτες καταστάσεις και αναρχία" σε περίπτωση που ο κ. Ραγκούσης δεν πάρει πίσω τις προτάσεις του και διατύπωσαν θέσεις του τύπου "από αύριο θα δει η κυβέρνηση ποιοι πραγματικά είμαστε".

Πηγή: newstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου