0 Τα "χώσανε " στον Ρέμο

Remos_geliaHighΤο μεσημέρι της Κυριακής ομάδα επιχειρηματιών, που τις τελευταίες μέρες ήρθε σε επικοινωνία με τον Α. Ρέμο, εξέδωσε ανακοίνωση κατά του τραγουδιστή και του Κύπριου επιχειρηματία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:"Η διάθεσή μας να βοηθήσουμε τον Ηρακλή να εξυγιανθεί οικονομικά…


και να βαδίσει και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών, βρήκε την άρνηση του μεγαλομετόχου Αντώνη Ρέμου ο οποίος την προηγούμενη Πέμπτη 28/07 μας είχε διαβεβαιώσει ότι πείστηκε για τις προθέσεις μας και για τον λόγο αυτό έστελνε στην Θεσσαλονίκη τους νομικούς του εκπροσώπους, με τους οποίους και συναντηθήκαμε, προκειμένου να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της μεταβίβασης των μετοχών.

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων με καθαρές προθέσεις και με εξασφαλισμένο μπάτζετ, για να διοικήσουμε με αξιοπρέπεια και απόλυτη διαφάνεια την Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ , αλλά για άγνωστο σ’ εμάς λόγο ο μεγαλομέτοχος επέλεξε μετά από πολλές παλινδρομήσεις, λύσεις του παρελθόντος που δεν τις συνδέει τίποτε τόσο με την πόλη όσο και με την ομάδα.

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι ο κύριος Ρέμος ψάχνει "συνεταίρους" προκειμένου να ολοκληρώσει τα σχέδια του για την πλήρη καταστροφή του ΗΡΑΚΛΗ όπως πληροφορούμαστε τις τελευταίες ημέρες.

Η κίνηση μας την Δευτέρα 1 Αυγούστου και ώρα 13:00 θα παραθέσει συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο CITY προκειμένου να εξηγήσουμε τα σχέδια μας, τις πηγές χρηματοδότησης μας, αλλά και όλα όσα έχουν σχέση με τον κύριο Ρέμο και τους συνεργάτες του, που τον εξώθησαν σε κίνηση απελπισίας και της οποίας τα αποτελέσματα θα φανούν δυστυχώς στο εγγύς μέλλον

Τσίτσας Γιάννης

Γκουρνέλης Θωμάς

Ευθυμίου Κώστας

Κοντσίδης Αντώνης

Πετρίδης Πέτρος

Χαλιαμπάλιας Ζαχαρίας

Γιαλελής Δημήτρης

Ποιμενίδης Σταύρος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου