0 "Λουκέτο" στο AEL FC ARENA

ael_0Το γήπεδο που εγκαινιάστηκε με κάθε επισημότητα πριν φύγει το 2010 και έγινε αποκλειστικά με ιδιωτική πρωτοβουλία και με το όραμα του Κώστα Πηλαδάκη, βάζει λουκέτο!Φυσικά για το κλείσιμο δεν ευθύνεται η ΠΑΕ Λάρισα, αλλά το κράτος που δεν δεσμεύεται ότι θα επιστρέψει τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ από…

 

τον ΦΠΑ, αλλά και η εταιρεία που θα το διαχειριζόταν η «ΕΡΓΟ3» κήρυξε πτώχευση, μπήκε στο άρθρο 99 και φυσικά δεν έχει φράγκο για να πληρώσει τις κακοτεχνίες αλλά και να εξοφλήσει τα χρέη της στην ΠΑΕ.

Έτσι, για την ΑΕΛ είναι δυσβάσταχτο να συνεχίσει να το λειτουργεί και αποφάσισε να το κλείσει! Κύκλοι της ΠΑΕ έλεγαν ότι δεν εκβιάζουν το κράτος και δεν θέλουν άμεση εκταμίευση καθώς αντιλαμβάνονται ότι στην παρούσα οικονομική κατάσταση είναι μάλλον δύσκολο, αλλά θέλουν δέσμευση από την Πολιτεία ότι με νομοθετική ρύθμιση θα της επιστραφεί το ποσό του ΦΠΑ που δικαιούται.

Η κατασκευή του AEL FC ARENA ήταν το μοναδικό φωτεινό γεγονός σε μια πολύ δύσκολη χρονιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τα στημένα, τους υποβιβασμούς, τις αδειοδοτήσεις και όλα τα σκοτεινά σημεία που έπληξαν το άθλημα. Αλλά το λουκέτο του αποδεικνύει ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο βγάζει μόνο του τα μάτια του... Κι όλα αυτά τη στιγμή που η Λάρισα είναι πολύ πιθανό να παραμείνει στην κατηγορία!


Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου