0 Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες ταξί

14228Για σήμερα, Κυριακή, προγραμματίζουν να σηκώσουν τις μπάρες στα διόδια: Ρίου, Πάτρας, Αφιδνών, Κορίνθου και Μαλγάρων.Επίσης, συνεχίζεται η κατάληψη στο κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης, στην Πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου, από ιδιοκτήτες ταξί.
Οι ιδιοκτήτες ταξί αποφάσισαν συγκέντρωση τη Δευτέρα (10:00 π.μ.) έξω από το υπουργείο Μεταφορών, στη λεωφόρο Μεσογείων.

 

Από την ίδια ημέρα προγραμματίζουν μηχανοκίνητες πορείες, καθώς και κινητοποιήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους, προκειμένου να μοιράσουν φυλλάδια σε τουρίστες.

«Δεν ήρθαμε εδώ για να αποφασίσουμε, συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μας μέχρι να λυθεί το πρόβλημα», τόνισε ο Θύμιος Λυμπερόπουλος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί.

«Θα κάνουμε κινητοποιήσεις, αλλά θα πρέπει να αποφεύγουμε λάθη, όπως αυτά που έγιναν στον Πειραιά, όπου συνάδελφοί μας πέταξαν λάδια στους δρόμους», υπογράμμισε, κάνοντας έκκληση για ψυχραιμία.

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν επιθυμούν επεισόδια και κατηγόρησε τον υπουργό Μεταφορών Γιάννη Ραγκούση και τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), ότι δυναμιτίζουν το κλίμα.

Πηγή: tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου