0 "Έμεινα για να πάρω κούπα"

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα του Ολυμπιακού, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ.Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: "Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Έλληνα σέντερ Ανδρέα Γλυνιαδάκη".Ο Έλληνας σέντερ αμέσως μετά την ανανέωση του με τους Πειραιώτες είπε στο "Olympiacosbc.gr":


"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Ήθελα πολύ να μείνω και χαίρομαι που πήγαν όλα καλά. Η σχέση μου με όλους στην ομάδα ήταν ένα τεράστιο συν στο να παραμείνω στον Ολυμπιακό".
Όσον αφορά τη νέα σεζόν, δήλωσε: "Είναι μια διαφορετική χρονιά και για τον Ολυμπιακό και για το ελληνικό μπάσκετ. Οι στόχοι μας όμως δεν είναι διαφορετικοί. Θέλω πολύ να κατακτήσω ένα πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και πιστεύω ότι μπορούμε να το πετύχουμε. Μπορεί να υπάρχουν φέτος αρκετές αλλαγές, αλλά δεν αλλάζει η διάθεσή μας για να φτάσουμε στην κορυφή".
Τέλος, έστειλε και το μήνυμά του στους φίλους του Ολυμπιακού: "Φέτος τους χρειαζόμαστε πάρα πολύ γιατί δημιουργείται μια νέα αλλά και νεανική ομάδα. Ξέρω ότι ο κόσμος ήθελε το πρωτάθλημα και απογοητεύτηκε, αλλά εγώ προσωπικά θέλω να τους παρακαλέσω να είναι φέτος στο γήπεδο περισσότεροι από κάθε χρονιά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου