0 Ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ ο Βιτόλο ;

 

vitolo gia pao3_paok

Καθ' οδόν προς τη Θεσσαλονίκη για να λύσει συναινετικά το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ ο Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος αρνήθηκε τη μείωση αποδοχών που του πρότεινε η ΠΑΕ.

Ο Βιτόλο έχει αποδοχές 630.000 ευρώ τον χρόνο και μαζί με το 23% της εφορίας το ετήσιο κόστος του συμβολαίου του ήταν μεγάλο για αμυντικό χαφ, σύμφωνα με τα νέα οικονομικά δεδομένα που διαμορφώνονται στην ΠΑΕ.

 

Του προτάθηκε μείωση αποδοχών κατά 20% περίπου, αλλά δεν την δέχτηκε ο Ισπανός μέσος και έτσι αποφασίσθηκε από κοινού η εσπευσμένη αναχώρησή του από την Ολλανδία και η έλευσή του στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να συζητήσει την λύση του συμβολαίου του με την διοίκηση. Όπως όλα δείχνουν ο Βιτόλο θα αποτελέσει παρελθόν.

Στο ΠΑΟΚ θεωρούν ότι υπάρχουν παίκτες για την κάλυψη της θέσης του. Ποντάρουν πολύ στον Ντιέγκο Αρίας για παρτενέρ του Πάμπλο Γκαρσία, ενώ ως εναλλακτικές επιλογές υπάρχουν οι Σταύρος Τσουκαλάς και Γιώργος Φωτάκης. Πιθανότατα δεν θα καλυφθεί με μεταγραφή η αποχώρησή του, αφού ο Λάζλο Μπόλονι θέλει οπωσδήποτε έναν δημιουργικό χαφ που θα αλλάξει την ποιότητα της ομάδας στην μεσαία γραμμή.

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι είναι ιδανική περίπτωση για να καλύψουν το κενό του Ζιλμπέρτο Σίλβα στα χαφ, ενώ φήμες υπάρχουν ότι στο παιχνίδι θα μπει και ο Ολυμπιακός, προσπαθώντας να κερδίσει τις εντυπώσεις, αρπάζοντας τον παίχτη από τα χέρια του Παναθηναϊκού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου