0 Ο πόλεμος Πατέρα-Μαρινάκη…καλά κρατεί !!!


pateras vs marinakis

Τα γεγονότα που έπονται της ρήξης των σχέσεων των δύο παλιόφιλων δε λέει να κοπάσει. Νέο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης σε έξοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη, όταν σε ερωτήσεις που δέχθηκε «για το ρόλο του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού»- ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού φέρεται να απάντησε χαρακτηριστικά: «Το ρόλο του κακού ρουφιάνου»!
Η συνομιλία -που αποκαλύφθηκε από το blog «Fimotro»- πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια δείπνου που είχε με φίλους του ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε γνωστή ψαροταβέρνα.
Εκεί, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ιδιοκτήτης των «ερυθρόλευκων» ερωτήθηκε κάποια στιγμή για την άποψή του σχετικά με τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού.
Αφότου ανέφερε, λοιπόν, ότι «όπως έχω πει και επισήμως, ο Νίκος Πατέρας εκπροσωπεί ό,τι πιο βρώμικο υπάρχει σήμερα», έγινε ακόμα πιο… αιχμηρός όταν του ζητήθηκε η γνώμη του συγκεκριμένα «για το ρόλο που παίζει», κατά τη γνώμη του: «Το ρόλο του κακού ρουφιάνου»!

Οι συνέπειες της ρήξης των δύο πρώην επαγγελματικών φίλων οπωσδήποτε έχουν ζημιώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και αποτελούν αφορμή νέων επεισοδίων και εκρήξεων των οπαδών των δύο ομάδων. Οι μεν οπαδοί του Παναθηναϊκού κάνουν ήδη κουβέντα για ‘παράγκα Νο2’, οι δε οπαδοί του Ολυμπιακού μιλάνε για την ‘μπουγάδα Πατέρα’ στο Πρωτάθλημα της περιόδου 2010-11. Πιο παλιά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν κάνει σημαία τους την ‘παράγκα Νο1’ του ‘θείου’ της περιόδου 1996-2003, ενώ οι οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν αντίστοιχη σημαία τους το ‘Πρωτάθλημα του Δούρου’ ή αλλιώς το ‘Πρωτάθλημα του Βοκ'(ώ)λου’, υπονοώντας ‘βοήθεια’ της διαιτησίας του Δούρου και του Βόκολου του ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος 2003-04. Ακόμη πιο πίσω είχαμε τους φυλακόβιους προέδρους του Ολυμπιακού (Κοσκωτάς, Σαλιαρέλης) και τα πιστόλια του ‘καπετάνιου’. Δυστυχώς οι πρόεδροι των δύο ‘αιωνίων’ του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν παραδειγματίζονται από την άριστη σχέση των αντίστοιχων προέδρων του μπάσκετ (Γιαννακόπουλοι, Αγγελόπουλοι), οι οποίοι παρά τις διαφωνίες τους σε επίπεδο αγωνιστικό και διαιτητικό, διατηρούν πολύ καλές σχέσεις σε σημείο να κάνουν και καλοπροαίρετη πλάκα μεταξύ τους σε δηλώσεις τους. Αλησμόνητο θα μείνει το ‘ρε τους μπαγάσηδες’ που είχε πει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, σχολιάζοντας δηλώσεις των Αγγελόπουλων…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου