0 ΤΟΥΜΠΑ ΚΛΕΙΣΤΑ !


KATALHPSH

Σε συμβολική κατάληψη των γραφείων του  ΠΑΟΚ στην Τούμπα προχώρησαν περίπου 150 οπαδοί του ‘’Δικέφαλου του Βορρά’’ και απαιτούν αφενός από τον Ερασιτέχνη να ολοκληρώσει τον οικονομικό έλεγχο στην ΠΑΕ και να δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα αυτού αφετέρου να μην προχωρήσει οποιαδήποτε υπόθεση αποδέσμευσης ή πώλησης ποδοσφαιριστή.
Σε ανακοίνωσή τους, ζητούν από τον Ερασιτέχνη διαφάνεια στη διαδικασία ελέγχου των οικονομικών της ΠΑΕ, δημοσιοποίηση των στοιχείων ώστε να αποδοθούν ευθύνες, αλλά και να μπει «στοπ» στις πωλήσεις παικτών.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Κ. Θανάση Κατσαρή ως πρόεδρος του Α.Σ. και θεματοφύλακας των συμφερόντων του ΠΑΟΚ έχεις την ευθύνη να φέρεις εις πέρας άμεσα τον έλεγχο που έχει οριστεί ως προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Επειδή πολλά ακούγονται και η μπόχα κοντεύει να μας πνίξει απαιτούμε ως οπαδοί και ως μέτοχοι την πλήρη διαφάνεια και ενημέρωση του κόσμου του ΠΑΟΚ με τα αποτελέσματα του ελέγχου.
Αν διαπιστωθεί δυστυχώς ότι λείπει έστω και 1 ευρώ αδικαιολόγητα από τα ταμεία της ΠΑΕ τότε θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες και να προβεί ο Α.Σ. σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες ώστε να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι.
Αν δεν διαπιστωθεί τίποτα μεμπτό τότε θα πρέπει να αποκατασταθεί η αδικία που συντελείται αυτές τις ημέρες ως προς το πρόσωπο των διοικούντων της ΠΑΕ.
Μέχρι τότε απαγορεύουμε την αποδέσμευση ή πώληση οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή, επειδή καμία δικαιολογία περί οικονομικού αδιεξόδου δεν μπορεί να γίνει πιστευτή από εμάς.
Όποιος τολμήσει να υπογράψει θα θεωρηθεί προδότης των ονείρων μας και πρέπει άμεσα να υποβάλλει την παραίτησή του. Μεγαλομέτοχος της ομάδας μας είναι ο κόσμος και κουμάντο κάνει μονό αυτός.
Υ.Γ.: Προχωρούμε σε συμβολική κατάληψη των γραφείων της ΠΑΕ μέχρι να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις
ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ: ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΤΟΥΜΠΑ, ΠΕΡΑΝ, ΝΕΑΠΟΛΗ, ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ, ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ, ΚΟΡΔΕΛΙΟ, ΛΕΜΜΥ, CLUB ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, Β.Ε.Μ., ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΟΡΕΙΩΝ, ΚΟΖΑΝΗ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου