0 "Απάνθρωπη η διαδικασία των πλέι οφ"

133878-650x519Στην επίπονη αλλά και «απάνθρωπη» διαδικασία των πλέι οφ ανόδου από τη Β` Εθνική στη Σούπερ Λίγκα, αναφέρθηκε ο Φώτης Παπουλής με δηλώσεις του.«Εμείς οι ποδοσφαιριστές έχουμε καταντήσει κομπάρσοι. Δεν μπορώ να καταλάβω πως αποφάσισαν κάποιοι να μας βάλουν -περισσότερους από 100 παίκτες- να παίζουμε χωρίς συμβόλαια, χωρίς προετοιμασία.

Αποφασίζει η Πολιτεία για μας χωρίς εμάς.

Και το άσχημο είναι πως και ο ΠΣΑΠ έμεινε αμέτοχος σε αυτό το θέμα. Το να παίζεις ανά δύο μέρες παιχνίδι, και μάλιστα από εκείνα που κρίνουν ανόδους και καριέρες, μέσα στο καλοκαίρι, έχοντας να κάνεις προπόνηση ένα μήνα, νομίζω είναι μια απάνθρωπη διαδικασία. Ευτυχώς τελείωσε καλά για μας αυτή η διαδικασία, βγήκαμε υγιείς και τώρα μπορούμε να κοιτάξουμε τη νέα χρονιά, που είναι κομβική για τον ΟΦΗ.

Θα έχουμε ένα πολύ μικρό ρεπό και μετά θα ξεκινήσουμε προετοιμασία. Θα προσπαθήσουμε να αποφορτιστούμε κι έπειτα να μπούμε όσο το δυνατόν καλύτερα στη νέα χρονιά», είπε ο επιθετικός των Κρητικών στο "SportFM", ενώ σχετικά με τα όσα έχει ζήσει στον ΟΦΗ το τελευταίο εξάμηνο τόνισε:

«Αυτή η χρονιά νομίζω ότι θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό όλων των παικτών του ΟΦΗ. Ήταν γεμάτη ανάμεικτα συναισθήματα για μας. Ξεκινήσαμε στις 15 Μαΐου ως "τελειωμένοι", μετά αποφασίστηκε ότι θα παίξουμε στα πλέι οφ κι έπειτα μαζευτήκαμε τελευταία στιγμή, δύο μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι, για να παίξουμε.

Ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση για όλους μας, διότι ξέραμε ότι κουβαλάμε τους κόπους μιας χρονιάς. Παρόλα αυτά ανταπεξήλθαμε, δείξαμε πόσο μεγάλη δυναμική έχει ο ΟΦΗ και καταφέραμε να βρεθούμε ένα βήμα από τη Σούπερ Λίγκα»

Για τη σημασία του πρώτου ματς με τον Λεβαδειακό τόνισε: «Ξέραμε ότι το κομβικό παιχνίδι θα ήταν το πρώτο. Γνωρίζαμε ότι ο Λεβαδειακός ήταν πιο έτοιμος από μας και στόχος ήταν να πάρουμε το πρώτο παιχνίδι μαζί του και να διευρύνουμε τη διαφορά. Παίξαμε με πολύ πάθος και με πολλή ενέργεια και καταφέραμε να κάνουμε το σημαντικότερο βήμα για την πρώτη θέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου