0 Θετικός για Super League

14166Ο ισχυρός άνδρας του Εργοτέλη, ερωτηθείς για το αν του έχει γίνει κρούση και το πώς βλέπει το ενδεχόμενο να διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία του συνεταιρισμού, τόνισε: "Μου έχουν κάνει πρόταση περίπου οι μισοί, ίσως και παραπάνω, συνάδελφοι στη Super League. Είναι μια δύσκολη απόφαση που θέλει σκέψη, συζητήσεις και προϋποθέσεις για να την αποδεχθώ.

 

Είμαι θετικός στο άκουσμα αυτής της πρότασης, αλλά χρειάζονται ακόμα κάποια πράγματα για να πάρω την τελική απόφαση".

Για το ποιες είναι οι προϋποθέσεις αυτές, ο πρόεδρος του Εργοτέλη είπε στο contra.gr: "Θα πρέπει να μιλήσω και με τους άλλους προέδρους των ομάδων και να πάρουμε μια από κοινού απόφαση. Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να συμφωνήσουμε να αλλάξουμε τη ροή του ποδοσφαίρου και να μπουν οι βάσεις από όλους τους εμπλεκόμενους, τις ομάδες, τους παράγοντες, την πολιτεία για να αλλάξουμε αυτή την εικόνα που έχει τώρα το ποδόσφαιρο και να επανέλθει αυτή που θέλουμε όλοι όσοι αγαπάμε αυτό το άθλημα".

Απαντώντας στο τι θα πράξει αν υπάρξει και άλλος υποψήφιος πρόεδρος, όπως είχε γίνει την προηγούμενη φορά που είχε διεκδικήσει την προεδρία της διοργανώτριας αρχής, ανάφερε: "Μέχρι τώρα από ότι ξέρω δεν έχει εκφράσει ενδιαφέρον κάποιος άλλος για την προεδρία. Αν συμβεί αυτό, θα συζητήσουμε και θα βρούμε από κοινού την καλύτερη λύση. Δεν χρειάζονται καυγάδες και διχόνοια μεταξύ μας".

Πηγή: Contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου