0 Ο ΠΑΟΚ παίζει κανονικό ποδόσφαιρο

14232Μεγαλύτερη χαρά από αυτή που λαχταρούσαν οι ΠΑΟΚτσήδες μέσα στο κατακαλόκαιρο δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Γράφει ο Γιώργος Ζαχαριάδης.Το να βλέπουν την ομάδα τους, ακόμη κι αν αντιμετώπισαν μια μέτρια ομάδα από τη Νορβηγία, να παίζει ποδόσφαιρο όπως. προφέρεται κι όχι όπως το ερμήνευαν οι

 


προκάτοχοι του Μπόλονι άγγιζε τα όρια της ηδονής.
Σε αυτό το σημείο κατάντησαν τον ΠΑΟΚ οι μίζεροι και σφιχτοκώληδες προπονητές που νόμιζαν ότι προσέφεραν έργο και δεν αποκλείεται να νομίζουν ακόμα και τώρα ότι διαφήμισαν το ποδόσφαιρο. Τρομάρα τους.

Θα ήθελα να ξέρω αν τους προκατόχους του Μπόλονι τους αποθέωσαν με το ποδόσφαιρο. ανάγκης, τώρα, εφόσον ομορφαίνει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, όπως έγινε στο «Ούλεβαλ», τι θα συμβεί; Θα τον σηκώσουν στα χέρια; Θα του αξίζει.
Κι όμως, αυτός ο άνθρωπος δεν έκανε κάτι περισσότερο από το αυτονόητο με μια μόνον προσθήκη, τον Λαζάρ, υποκαθιστώντας τους δύο (κι όχι έναν) τεχνικούς συμβούλους (Βρύζα και Κωνσταντινίδη) της ομάδας.

Βέβαια, θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί. Υστερα από μία και μοναδική εμφάνιση, όπου πραγματικά διαπιστώθηκε ότι έχει αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού του ΠΑΟΚ, ότι υπάρχει διάθεση για να βγει μπροστά και να παίξει θεαματικά, δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Θα πρέπει να δούμε τι θα ακολουθήσει, με την ευχή ότι τίποτε δεν θα θυμίζει τα πέτρινα χρόνια.

Επίσης, δεν μπορούμε να προεξοφλήσουμε την επιτυχία αυτής της ομάδας κι αν τελικά, παίζοντας πλέον επιθετικά, θα καταφέρει περισσότερα απ' ό,τι τα προηγούμενα χρόνια.

Αν ο Μπόλονι κινείται σε δύο κατευθύνσεις, όπως είναι άλλωστε το ζητούμενο για κάθε ομάδα, δηλαδή να αποσπάσει θετικά αποτελέσματα (κυρίως) και να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο, από την πρώτη επίσημη εμφάνιση έχει καταφέρει ήδη αρκετά.
Και επειδή το έχω καημό, αν είναι να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ, αν είναι να βλέπω καλύτερο θέαμα, ας γίνει μια. έκπτωση στους τελικούς του στόχους.

Ας μην πάρει φέτος το πρωτάθλημα. Λες και το είχε στο τσεπάκι του πέρυσι ή πρόπερσι. Δεν παίρνει που δεν παίρνει τίτλο, ας παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο. Κι αν πάλι δεν πάρει μια θέση ψηλά στη βαθμολογία, θα θεωρήσουμε ότι διανύει το στάδιο του εξαγνισμού και της κάθαρσης από τον ιό της σφιχτής άμυνας και του συντηρητισμού που προκαλούσε έντονους πονοκεφάλους και ναυτία.

Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου