0 Ίδια φάση με ΠΑΟ, οι Ντιναμό Κ. και Ρέιντζερς (BINTEO)

adgasgΤην περασμένη εβδομάδα, η Μάλμε είχε κερδίσει με 1-0 στην Γλασκώβη και έκανε το πρώτο βήμα για την μεγάλη έκπληξη. Το δεύτερο έγινε σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι στην Σουηδία, με τους Σκανδιναβούς να παίρνουν τελικά την ισοπαλία 1-1 με την Ρέιντζερς και μαζί το εισιτήριο για τα πλέι-οφ του Champions League. Η ομάδα του ΜακΚόιστ ισοφάρισε στο 19' με τον Γέλαβιτς το σκορ του πρώτου αγώνα, παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω


αποβολής του Γουίτεϊκερ λίγο νωρίτερα, στη συνέχεια έμεινε και με εννιά στο 66' μετά τη κόκκινη του Μπουγκχέρα και εν τέλει λύγισε στο 80' από το γκολ του Χάμαντ. Οι Σουηδοί είχαν και αυτοί αποβολή πιο νωρίς (στο 73' είδε κόκκινη ο Ρικαρντίνιο), κράτησαν μέχρι το τέλος το σκορ πρόκρισης και θα βρίσκεται στα πλέι-οφ!

Στη κλήρωση της Παρασκευής για τα πλέι-0φ του Champions League θα βρίσκεται και το όνομα της Ρούμπιν Καζάν καθώς η τριταθλήτρια Ρωσίας επικράτησε με 2-1 της Ντιναμό Κιέβου και ζευγάρωσε τις νίκες της. Το 2-0 στην Ουκρανία έδινε σαφές προβάδισμα στην ομάδα του Μπερντίγιεφ που στη ρεβάνς φρόντισε από το 19' με τον Ντιαντούιν να ελαχιστοποιήσει και άλλο τις ελπίδες της Ντιναμό για τη μεγάλη ανατροπή. Ο Μεντβέντεφ λίγο πριν το τέλος κλείδωσε και τη νίκη για την Ρούμπιν, με τους Ουκρανούς απλά να μειώνουν σε 2-1 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Τα αποτελέσματα (σε παρένθεση το συνολικό σκορ)

Ρούμπιν Καζάν-Ντιναμό Κιέβου 2-1 (4-1)
(19' Ντιαντούιν, 87' Μεντβέντεφ - 93' Γκούσεφ)

Μάλμε-Ρέιντζερς 1-1 (2-1)
(80' Χάμαντ-19' Γέλαβιτς)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου