0 Ο καιρός σήμερα

ilios-synnefa-480x0Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μπόρες ή καταιγίδες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια, περιμένουμε την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011. Αργά το βράδυ και κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικά μπουρίνια στην Κεντρική Μακεδονία και στο Βορειοδυτικό Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 32…


στη Δυτική Ελλάδα,από 18 έως 35 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 20 έως 30 βαθμούς στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και από 22 έως 34 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στη Νότια Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στα νότια σχεδόν θυελλώδεις. Ασθενείς μέχρι μέτριοι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις μετά το μεσημέρι κυρίως στα βόρεια, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 35 βαθμούς στην πόλη και στους 31 βαθμούς στα βόρεια και στις ακτές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα για πρόσκαιρη καταιγίδα από αργά το βράδυ, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Πηγή: meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου