1 Δημοπρασία ποδοσφαιριστών στο Βικελίδης

tromaktikoΤο ακούσαμε κι αυτο…Η κρίση φαίνεται έχει χτυπήσει για τα καλά και το ποδόσφαιρο.Πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο "Κλεάνθης Βικελίδης" δημοπρασία ποδοσφαιριστών, έτσι όπως γίνεται στα αυτοκίνητα, στα δίκυκλα και στις κατοικίες. Στον αγωνιστικό χώρο δεν υπήρχαν τα μεγάλα ονόματα, όμως στις εξέδρες οι ενδιαφερόμενοι, που παρακολούθησαν το τουρνουά μεταξύ Ελλάδας…



Σλοβενίας και Βουλγαρίας, κρατούσαν σε μπλοκάκι σημειώσεις. Σε ανάλογη δημοπρασία πέρυσι οι 15 στους 18 Έλληνες ελεύθερους παίκτες βρήκαν ομάδα.

Οι παίκτες που πήραν μέρος ήταν από ομάδες δεύτερης ή τρίτης κατηγορίας, αλλά οι προπονητές, οι ατζέντηδες, οι μάνατζερ και οι εκπρόσωποι ομάδων έκαναν επιλογές. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλοί στη δουλειά τους, αλλά η κρίση χτύπησε σε όλους τους τομείς. Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ Στέλιος Γιαννακόπουλος τόνισε σχετικά:

«Αυτός είναι ένας θεσμός που ισχύει σε όλη την Ευρώπη. Τα δύο τελευταία χρόνια επί θητείας μας γίνεται το τουρνουά στην Ελλάδα. Στόχος μας δεν είναι άλλος από το να βοηθήσουμε να βρουν τα ελεύθερα παιδιά ομάδα για να παίξουν ποδόσφαιρο".

Πηγή: katoci.com

1 σχόλιο:

  1. Αφου εγινε κι αυτο τωρα μενει μονο να βγουν πλυστιριασμο και τα γηπεδα,Βεβαια τιποτα ρεμπεσκεδες θα ειχαν για να τοθσ δινοθν με το τσουβαλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή