0 Με σοβαρότητα φουλ για ομίλους…

804662_0Ο Στέφανος Αθανασιάδης μίλησε για την φιλισοφία του Λάζλο Μπόλονι, για το γκολ που πέτυχε, καθώς και για τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας επιθετικός στο "Αθλητικό Metrospolis"…




Για το πρώτο ευρωπαϊκό του γκολ κόντρα στη Βαλερένγκα:
"Είμαι πολύ χαρούμενος για το τέρμα που σημείωσα. Μακάρι να έρθουν και άλλα τέτοια γκολ. Αυτό που θέλαμε στο συγκεκριμένο ματς ήταν να μπούμε από το πρώτο λεπτό συγκεντρωμένοι και να ξεχάσουμε το 0-2 του πρώτου αγώνα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γιατί ήμασταν 90 λεπτά συγκεντρωμένοι στο στόχο μας".

Για την κλήρωση του Europa League: "Όποιον και να αντιμετωπίσουμε πιστεύω ότι η ομάδα θα μπει στους ομίλους αρκεί να παίξει σοβαρά".

Για τη δική του αναγνώριση από τον κόσμο: "Τη νιώθω και εγώ όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές. Τα παιδιά που ξεκινήσαμε από τα τμήματα υποδομής, όταν μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο νιώθουμε πάρα πολύ ωραία".

Για το αν έχει ασχοληθεί ο Μπόλονι μαζί του για να τον βελτιώσει: "Από την προετοιμασία στην Ολλανδία έδειξε ότι θέλει να ασχοληθεί με τους νέους ποδοσφαιριστές. Αυτό είναι πολύ καλό γιατί δείχνει ότι θέλει να βοηθήσει όλα τα παιδιά για να μπορέσουν να μπουν στην ομάδα".

Για το αν τον βοήθησε ο δανεισμός: "Επειδή ήμουν δανεικός, σίγουρα είναι καλό να πας να παίξεις σε άλλη ομάδα για να πάρεις ευκαιρίες, όμως, πρέπει να πας σε ομάδα που να σου συμπεριφερθούν καλά και να αγωνιστείς γιατί αλλιώς κάνεις βήματα πίσω, οπότε στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι καλύτερα να κάτσεις στην ομάδα και να δουλέψεις με τον προπονητή. Πριν πάω στον Πανσερραίκό, είχα μιλήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και αποφάσισα ότι αν πάω δανεικός θα είναι καλύτερο. Δεν ήξερα αν έμενα στην ομάδα πως θα εξελισσόμουν".

Για το στόχο του ΠΑΟΚ τη φετινή χρονιά: "Για μένα ο ΠΑΟΚ πρέπει κάθε χρόνο να έχει στόχο το πρωτάθλημα. Τώρα, υπάρχει καινούριος προπονητής, μαθαίνουμε καινούρια φιλοσοφία, όμως, πιστεύω ότι θα πάμε πολύ ψηλά. Σίγουρα, υπάρχει πίστη απ' όλα τα παιδιά και πρέπει σε κάθε παιχνίδι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προχωράμε βήμα- βήμα".

Για το που είναι καλύτερα να πετυχαίνεις γκολ: "Στην Τούμπα είναι κάτι το ξεχωριστό να σκοράρεις μπροστά στον κόσμο του ΠΑΟΚ".Για την εξέλιξη των διοικητικών: "Εμείς προσπαθούμε να μη μιλάμε για αυτά τα θέματα. Ελπίζω να κλείσει θετικά αυτή η κίνηση για να έχουμε και εμείς μια σιγουριά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου