0 "Δεν φταίω εγώ που αποκλειστήκατε"

marinakisbigΆμεση ήταν η απάντηση του Ολυμπιακού στον Παναθηναϊκό, λέγοντας πως οι πράσινοι αφενός "αποκλείστηκαν από μια μέτρια ομάδα και θέλουν να καλύψουν την αποτυχία τους", αφετέρου, οτι "ο κύριος Μαρινάκης είναι ξεκάθαρα υπέρ της κάθαρσης"...Αναλυτικά… 

"Προφανώς, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλοντας για άλλη μια φορά να καλύψει το γεγονός της αγωνιστικής αποτυχίας της και του αποκλεισμού της ομάδας της από μια άλλη, μέτρια ομάδα και επίσης, θέλοντας να καλύψει και τα εσωτερικά της προβλήματα, περιέργως κόντρα στην ΑΠΟΛΥΤΗ ομοψυχία και ομοφωνία που υπήρξε στη σημερινή συνεδρίαση της Λίγκας καταφέρεται με απαράδεκτο τρόπο κατά του μόνιμου στόχου της, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την απορία μας και τα ερωτηματικά μας για το εάν ο κ. Γόντικας, πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με όλα όσα φέρονται από κύκλους να υποστηρίζει η ΠΑΕ Παν καθώς ήταν και μπροστά στην ομιλία του προέδρου της Λίγκας και δεν ανέφερε το παραμικρό, ενώ πήρε το λόγο.

Τέλος, για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα μία και καλή, ο κύριος Μαρινάκης είναι ξεκάθαρα υπέρ της κάθαρσης, όχι από τώρα, αλλά από την αρχή της υπόθεσης αυτής."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου