0 «Παραιτούμαι από βουλευτής για τον Ολυμπιακό Βόλου»

Για πιθανό ντόμινο παραιτήσεων βουλευτών της Μαγνησίας σε περίπτωση που τιμωρηθεί με υποβιβασμό στην Football League η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, έκανε λόγο η Ζέττα Μακρή, η οποία τόνισε πως η αθλητική δικαιοσύνη προκαλεί με την παραμονή της Λάρισας.Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο BLUE SKY η Ζέτα Μακρή




-Για το κλίμα που επικρατεί στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας:
"Δεν υπάρχει ούτε συγκρατημένη αισιοδοξία στον Βόλο για την απόφαση που θα ανακοινωθεί. Συνιστώ στους φιλάθλους της ομάδας να κινητοποιηθούν με ευπρέπεια χωρίς να προξενήσουν ζημιά σε άλλους κλάδους"

-Για την πρωτόδικη απόφαση:

"Οι αθλητικοί-δικονομικοί κανόνες ανετράπησαν απολύτως διότι από τη στιγμή που υποβιβάστηκε η ομάδα μας έπρεπε να αναπληρωθεί από ομάδα Β΄ Εθνικής και όχι από την Λάρισα με συνέπεια να προκληθεί πρόσθετη αγανάκτηση μιας και είναι γνωστή η αντιπαλότητα μεταξύ των δυο πόλεων"

-Για το αν ευσταθούν οι φήμες περί απειλής παραίτησης των βουλευτών Μαγνησίας στον Παύλο Γερουλάνο:

"Δεν γνωρίζω αν απείλησαν με παραίτηση. Εάν παραιτηθεί βουλευτής της Ν.Δ. θα κάνω και εγώ το ίδιο ως πρώτη επιλαχούσα. Πάντως με την απειλή της παραίτησης τα Χανιά πέτυχαν να μη μεταφερθεί το εφετείο στο Ηράκλειο".

-Για το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ:
"Στην περίπτωση του ΟΦΗ καταργήθηκε το αυτοδιοίκητο το οποίο όταν το επικαλείται η ηγεσία του υπουργείου (Γερουλάνος) δε δημιουργεί τις καλύτερες προοπτικές για συζήτηση. Θα ξαναψήφιζα το αυτοδιοίκητο. Γιατί να το καταργήσουμε επειδή έγινε κακή εφαρμογή των νόμων;"

-Για το αν θεωρεί ότι αδικείται κατάφωρα ο Ολυμπιακός Βόλου:
"Είναι κατάφωρη αδικία εάν η η δευτεροβάθμια απόφαση στηριχτεί στα στοιχεία της πρωτοβάθμιας. Δεν χρειάζεται να είσαι νομικός για να το δεις."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου