0 «Θα παίξουμε Ευρώπη»

14449Την πεποίθησή του πως ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στο Τσαμπιονς Λιγκ του πόλο, εξέφρασε ο Νίκος Πλυτάς.Μπορεί μερικές μέρες πριν το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ να παρέμενε... όνειρο, ωστόσο πλέον τα πάντα έχουν αλλάξει και ο Παναθηναϊκός παλεύει να αγωνιστεί στη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν είναι εύκολο καθώς η προθεσμία για

 

δήλωση συμμετοχής έχει λήξει, ωστόσο ο Νίκος Πλυτάς όπως δήλωσε στο leoforos.gr θα κάνει τα πάντα για να αγωνιστεί τελικά η ομάδα, κάτι που πιστεύει πως θα γίνει.

Τελικά η ομάδα θα αγωνιστεί στην Ευρώπη;

«Θα στείλουμε την αίτηση στην διοργανώτρια αρχή του Τσάμπιονς Λιγκ έστω και εκπρόθεσμα σε πολύ λίγο και ελπίζουμε πως τελικά θα αγωνιστούμε. Σε δύο ώρες περίπου θα ξέρουμε...»

Σε αυτή τη προσπάθεια υπάρχει βοήθεια από την Ομοσπονδία;

«Προσπαθεί και η ομοσπονδία και ο Γενικός γραμματέας να βοηθήσει και μου υποσχέθηκαν πως θα μιλήσουν τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και θα δουν τι θα γίνει. Στις 7/8 είναι η κλήρωση και πρέπει να είμαστε μέσα».

Εσείς πιστεύετε πως τελικά θα δεχτεί την εκπρόθεσμη αίτηση η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία;

«Πιστεύω ότι θα παίξουμε γιατί τους συμφέρει και αυτούς. Αν δεν παίξουμε θα έχει η διοργάνωση λιγότερες ομάδες κάτι που δεν θα είναι και τόσο ωραίο...».

Τι άλλαξε και πλέον γίνονται προσπάθειες να συμμετάσχει η ομάδα κανονικά στην Ευρώπη;

«Ο λόγος είναι ότι δεν είχαμε διοίκηση και ότι δεν έχουμε βέβαια, αλλά τώρα βρήκαμε κάποια χρήματα από έναν χορηγό και μπορούμε να συμμετάσχουμε. Πίεσαν και τα παιδιά μόλις έμαθαν πως δεν πάμε Ευρώπη και είπαμε να το παλέψουμε».

Πηγή: leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου