0 «Τρία λεπτά ήταν αρκετά!»

PRINTEZISDILOSEIS1Δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα τον Γιώργο Πρίντεζη! Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ ξεκαθάρισε πως θα έμενε στον Ολυμπιακό ό,τι και αν γινόταν...Ο Πρίντεζης μίλησε στο επίσημο site του Ολυμπιακού για την απόφασή του:«Τρία λεπτά μου πήρε για να μείνω. Ότι και να γινόταν θα έμενα στον Ολυμπιακό. Δεν ήταν τα λεφτά η πρώτη μου προτεραιότητα. Πριν δυο χρόνια τα πράγματα ήταν διαφορετικά και δεν μπορούσα να

αρνηθώ με την προσφορά που είχα, αλλά τώρα δεν με ενδιέφερε κάτι άλλο. Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά», σχολίασε αρχικά και συνέχεια αναφέρθηκε στην ομάδα που χτίζεται:

«Μπορεί να μην έχει τόσο μεγάλο ταλέντο όπως τα προηγούμενα χρόνια, αλλά αυτή η ομάδα θα έχει κάτι που έλειπε. Θα έχει σωστά αποδυτήρια, θα έχει παίκτες που θα παίζουν για την ομάδα και δεν θα τους ενδιαφέρει το ατομικό τους συμφέρον. Αυτό πιστεύω ότι θα το διακρίνει άμεσα και ο κόσμος. Ο κάθε παίκτης θα έχει το ρόλο του και όλοι μαζί θα παίζουμε για την ομάδα».

Στο τέλος, έδωσε μια ακόμα διάσταση για τον νέο Ολυμπιακό: «Όπως ήταν και πριν λίγα χρόνια η μεγάλη ευκαιρία για πολλούς από μας που έπαιξαν στην ομάδα, και πολλά από τα νέα παιδιά που ήρθαν τώρα στην ομάδα έχουν την ευκαιρία τους και πρέπει να την πάρουν. Η ομάδα που είχε δημιουργηθεί τότε ήταν πολύ αγαπητή και το ίδιο αγαπητή θα είναι και η φετινή. Η ομάδα αποφορτίζεται από τους πολλούς στόχους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κυνηγήσουμε τα πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου