0 Δεν φτάνει ένας χαφ

ximeneth1_0Γράφει ο Σπύρος Νταγιάκος.

Αλλωστε το έδειξε, βοηθώντας είτε με τα διαρκείας είτε μέσω της κίνησης των Supporters. Ομως είναι εμφανές ότι για να μπορέσει να αποκτήσει όραμα ξανά ο μέσος ΑΕΚτσής περιμένει να δει καλύτερα αγωνιστικά αποτελέσματα. Περιμένει να δει την ομάδα να παρουσιάζει ένα πιο ελκυστικό πρόσωπο μέσα στο γήπεδο.


Την ίδια στιγμή, κανείς δεν αμφισβητεί τη φιλότιμη προσπάθεια και την καλή δουλειά που έχει κάνει ο Χιμένεθ με το συγκεκριμένο υλικό που έχει στα χέρια του. Ωστόσο οι χτυπητές αδυναμίες που υπάρχουν είναι τόσο έντονες που προκαλούν κάποιον σκεπτικισμό. Ακριβώς λοιπόν αυτές οι αδυναμίες πρέπει να καλυφθούν πάση θυσία. Και σε αυτό το πλάνο κινείται η ΑΕΚ. Φουλάρει για την απόκτηση αμυντικού χαφ, με τον προπονητή να «χτενίζει» την ισπανική αγορά.

Πρέπει όμως να περιμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε πολλές ισπανικές ομάδες, οι οποίες έχουν παίκτες που μπορούν να πληρούν τα κριτήρια που έχει θέσει. Αφού λοιπόν το πήρε πάνω του, υπάρχει η αισιοδοξία ότι τελικά θα καταφέρει να κάνει μια επιλογή που θα κλείνει το διπλό κενό που υπάρχει χωρίς Ντιόπ και Μίτσελ στη μεσαία γραμμή.

Ομως δεν σημαίνει ότι αρκεί μόνο αυτό. Είναι εμφανές ότι η ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον έναν ακραίο. Εναν παίκτη που θα μπορεί να δώσει φαντασία και να φέρει στο παιχνίδι των Κιτρινόμαυρων το απρόβλεπτο, κάτι που λείπει προς το παρόν. Οι λύσεις που θα μπορούσαν να προκύψουν από την ελληνική αγορά, όπως ο Σολτάνι ή ο Ζαϊρί, δεν προτιμήθηκαν, κάτι που φανερώνει ότι ψάχνουν για κάτι άλλο. Ισως τώρα λίγο πριν το 90' των μεταγραφών προκύψει κάποιο... λαχείο. Αν αυτό συνδυαστεί με συγκεκριμένες αποχωρήσεις, όπως για παράδειγμα του Γκερέιρο.

Οι Πολωνοί μιλάνε για πρόταση από τη Σαουδική Αραβία και αυτό σημαίνει ότι ακόμη κι αν δεν πάρει χρήματα η ΑΕΚ θα εξοικονομήσει τις 590.000 του συμβολαίου του Βραζιλιάνου. Ετσι θα μπορεί να διαθέσει ένα σημαντικό ποσό για να βρει έναν... Κάρλος (φωτ.) για τις πτέρυγες. Μπορεί αυτό να είναι και το τελευταίο κομμάτι που θα προστεθεί στο παζλ.

Πηγή: Εξέδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου