0 Δανεικός για ένα χρόνο ο Τισόνε στον Ολυμπιακό

E7015457CB88FABF6B5FF78028092750Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή αμυντικού μέσου στον Ολυμπιακό, όπως προέκυψε και από το ραντεβού του Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Γιάννη Βρέντζο.Ο Ισπανός προπονητής έχει προκρίνει την περίπτωση του Φερνάντο Τισόνε της Σαμπντόρια, τον οποίο η ιταλική ομάδα παραχωρεί δανεικό για έναν χρόνο. Στα συν του Αργεντινού χαφ…


είναι και το γεγονός ότι διαθέτει ιταλικό διαβατήριο, με αποτέλεσμα να μην καταλαμβάνει θέση ξένου.

Εκτός από τον Τισόνε, στο στόχαστρο έχει μπει εσχάτως και ο Βάλτερ Γκαργκάνο της Νάπολι, με τα Μέσα από την Ιταλία να κάνουν λόγο για ενδεχόμενη συνάντηση του αθλητικού διευθυντή των «παρτενοπέι», Ρικάρντο Μπιγκόν, με τον μάνατζερ του παίκτη για να του μεταφέρει το ενδιαφέρον των Πειραιωτών. Ο Ουρουγουανός χαφ δεν είναι φθηνή λύση, αλλά οι πρωταθλητές Ελλάδας μπορούν πλέον να υπολογίζουν και στα επιπλέον 5 εκατομμύρια ευρώ που έχουν εξασφαλίσει από τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από το Champions League.

Οι υπόλοιπες λύσεις που υπάρχουν στη λίστα του Ολυμπιακού είναι ο Ανάν της Σάλκε και ο Κάρλος Σάντσες της Βαλενσιέν. Ο Ζέλσον Φερνάντες που επίσης ενδιέφερε καταλήγει στη Λέστερ, όπως όλα δείχνουν, ενώ ο Θαπατέρ πήγε οριστικά στη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου