0 Τον "έφαγε" το περσινό οφσάιντ!

14605Εαυτόν εκτός διαιτησίας έθεσε ουσιαστικά ο Σπυρίδων Τρύφωνας!Ο διεθνής βοηθός ρέφερι, παρότι έτρεξε κανονικά στα αγωνιστικά τεστ και πέρασε με επιτυχία τα γραπτά (χωρίς μάλιστα να κάνει λάθος), επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους (η γυναίκα του είναι στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης) ζήτησε άδεια από τον Κύρο Βασάρα και αποχώρησε από το ξενοδοχείο το Σάββατο το βράδυ.


Το κλίμα, όμως, για τον Κερκυραίο βοηθό είναι βαρύ. Οι πιθανότητες να μπει στον νέο πίνακα ήταν ελάχιστες μετά το γκολ του Κατσουράνη που είχε ακυρώσει στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό τον περασμένο Φεβρουάριο, για το οποίο ήταν τιμωρημένος. Οσοι τον είδαν στα τεστ έλεγαν ότι ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, κάτι που φέρεται να είπε και ο ίδιος στον Κ. Βασάρα, βάζοντας έτσι, ουσιαστικά, πρόωρο τέλος στην καριέρα του.

Αποχωρεί ο Τσινιάρης

Ετοιμος να κρεμάσει τη σφυρίχτρα του είναι και ο Μιχάλης Τσινιάρης! Ο Αθηναίος ρέφερι και ο διεθνής βοηθός Χρήστος Μπαλτάς απέτυχαν στα γραπτά τεστ που έδωσαν (έκαναν τέσσερα και έξι λάθη αντίστοιχα, ενώ επιτρέπονται μέχρι τρία σε σύνολο 20 ερωτήσεων) και για τη σεζόν 2011-12 θα μείνουν εκτός πίνακα της Super League, αφού δεν θα τους δοθεί δεύτερη ευκαιρία από την ΚΕΔ.

Και αν ο Χρήστος Μπαλτάς είναι 32 ετών και έχει όλο το χρόνο μπροστά του, δεν συμβαίνει το ίδιο και για τον γεννημένο στις 2/7/1972 Μιχάλη Τσινιάρη, ο οποίος το ερχόμενο καλοκαίρι, που θα έχει το δικαίωμα να ξαναδώσει εξετάσεις, θα έχει πατήσει τα δεύτερα άντα.

Ο Αθηναίος ρέφερι υποστήριζε προς το περιβάλλον του πως, αν δεν του δοθεί δεύτερη ευκαιρία (κάτι που δεν θα γίνει), θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση, παρότι ο κανονισμός διαιτησίας τού δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσει ξανά την είσοδό του στους πίνακες το επόμενο καλοκαίρι. Το γεγονός, όμως, ότι τότε θα είναι 40 ετών αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα, αφού μπορεί ο παλιός να είναι αλλιώς, ωστόσο η UEFA και η ΚΕΔ κατ' επέκταση επιθυμούν νέους διαιτητές.

Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου