0 "Λαμόγια και τσαμπατζήδες με προσκλήσεις"

3a261eda15e176c33ce5d64e9f467f78_LΈκρηξη από πλευράς Γιάννη Καϋμενάκη για το φαινόμενο των προσκλήσεων στο γήπεδο του Αστέρα!  Aυτών που μπαίνουν στα παιχνίδια πάντα δωρεάν, με προσκλήσεις "καλών φίλων" και συνήθως είναι πρώτοι στην αρνητική και κακοπροαίρετη κριτική...
Αναλυτικά, η δήλωση του Καϋμενάκη…


"Υπάρχουν 5-6 λαμόγια, τα οποία παίρνουν προσκλήσεις για τα ματς του Αστέρα και τις μοιράζουν σε 100 τενεκέδες ξεγάνωτους! Αυτοί καμαρώνουν για το επίτευγμά τους να μπουν τσάμπα στο γήπεδο, λόγο της σπουδαίας γνωριμίας τους! Οι τσαμπατζήδες!

Πρόκειται για την απόλυτη ξεφτίλα ορισμένων, οι οποίοι κάνουν πολιτική και παιχνίδια στις πλάτες μας! Εμείς δίνουμε τις προσκλήσεις σε ΟΠΑΠ, χορηγούς, ΕΠΟ και όπου αλλού είμαστε υποχρεωμένοι βάσει συμβάσεων και ορισμένα λαμόγια βάζουν μέσα τις "υποχρεωσούλες" τους!

Τελείωσαν αυτά! Βγαίνω να κάνω δηλώσεις για το θέμα, προκειμένου να ντραπούν να τις χρησιμοποιήσουν φέτος! Τα λαμόγια που τις μοιράζουν να μην το ξανακάνουν και οι τσαμπατζήδες, οι τενεκέδες που τις παίρνουν και μπαίνουν στο γήπεδό μας να μην ξαναμπούν!".

Πηγή: arcadiasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου