1 «Ψάχνεται» ο Μπλάνκο!

Blanco_apogoiteusi(new)High_0Ο Αργεντινός επιθετικός παραμένει χωρίς ομάδα και αυτό τον κάνει να κοιτάει τις προθέσεις του Παναθηναϊκού που κάποτε ενδιαφερότανε...Στις αρχές του καλοκαιριού το όνομα που έπαιζε περισσότερο απ' όλα για αντικαταστάτης του Τζιμπρίλ Σισέ, ήταν αυτό του Ισμαέλ Μπλάνκο που έμενε ελεύθερος από την ΑΕΚ. Ωστόσο, οι απαιτήσεις του Αργεντίνου

επιθετικού έκαναν τον Παναθηναϊκό να τον σβήσει από τη λίστα του, καθώς δεν θα μπορούσε να δώσει το 1 εκατομμύριο ευρώ που ζητούσε.

Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει και ο Μπλάνκο κινδυνεύει να μείνει χωρίς ομάδα και το γεγονός πως οι «πράσινοι» αν προκριθούν στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, θα κινηθούν μάλλον για επιθετικό, κάνουν τον πρώην άσο να κοιτάει την περίπτωση να έρθει τελικά στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο μάνατζερ του παίκτη του έχει πει πως πρέπει να ρήξει τις απαιτήσεις του καθώς σε αυτά τα μεγέθη δεν υπάρχει καμία καλή πρόταση και ίσως μείνει χωρίς ομάδα. Μάλιστα, ο άτζέντης του Μπλάνκο φαίνεται να έχει πλησιάσει τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», ώστε να δει αν υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον, τονίζοντάς τους πως πλέον με ένα ποσό γύρω στις 650.000 ευρώ η μεταγραφή θα γίνει.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για απόκτηση επιθετικού και αν ο Φερέιρα θέλει τον Μπλάνκο στην ομάδα.

Πηγή: leoforos.gr

1 σχόλιο:

  1. καλος παιχτης ειναι αν και λιγο χασογκολης.Παντως τον θελουμε στον Παναθηναικο και 99 τις εκατο θα ερθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή